tag:blogger.com,1999:blog-2083393479870133527.post6768645949623525438..comments2024-03-28T22:45:49.667+01:00Comments on mmm...fino...: Baklava od pistacija i badema sa sirupom od kardamoma i narančeUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2083393479870133527.post-26000045284149841702014-12-30T02:47:21.223+01:002014-12-30T02:47:21.223+01:00Ja pored badema i pistaca - dodam orahe i ljesnike...Ja pored badema i pistaca - dodam orahe i ljesnike i mnogo vise soka od narandze za sirup. Oko 800ml do 1 litar. Kardamom se odlicno slaze sa narandzom, ali je prilicno skup i jedva sam ga nasla. Klasicnu baklavu ne volim, ali ova je prava delicija.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2083393479870133527.post-16567593642822388552013-12-29T18:56:49.865+01:002013-12-29T18:56:49.865+01:00Danas sam ispekla baklavu i jako je ukusna i fina....Danas sam ispekla baklavu i jako je ukusna i fina. Osjeti se da Ana razumije jezik namirnica i nacin pripreme. Ako pratite recept i imate mnogo strpljenja i ljubavi ova ce baklava iznenaditi i vas same.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2083393479870133527.post-75998414887542781552011-12-22T22:13:09.887+01:002011-12-22T22:13:09.887+01:00kolko naranća su potrebne sa 300ml soka??kolko naranća su potrebne sa 300ml soka??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2083393479870133527.post-81946284338061931092011-12-21T20:05:39.355+01:002011-12-21T20:05:39.355+01:00dakle u sirup s narančama kuha se 380 g šećera, a ...dakle u sirup s narančama kuha se 380 g šećera, a onaj ostatak ( 8 žlica) se pola (4 žlice) samelje s pistacijama, pola (4 žlice)s bademima, piše u postupku, vjerojatno vam je promaklo :))<br />Lpmmfinohttps://www.blogger.com/profile/09510015299329342684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2083393479870133527.post-84392395766693259302011-12-20T17:05:52.723+01:002011-12-20T17:05:52.723+01:00Ne razumijem što znači sa ostatkom šećera? Piše da...Ne razumijem što znači sa ostatkom šećera? Piše da je potrebno 380 g šećera za narančin sirup i to je to. Ne ostaje mi nikakav ostatak ://Anonymousnoreply@blogger.com