3 fileta slanih inćuna, nasjeckanih
2 cm đumbira, naribanog
2 režnja češnjaka, nasjeckanog
2 žlice kapara, ocijeđenih
1/2 ljute svježe papričice, nasjeckane
4 žlice maslinovog ulja
30 g maslaca
sok pola limuna
200 g dimljenog lososa narezanog na trake
2 unutarnja rebra linsnatog celera s lišćem
250 g tagliatella s jajima
- nasjeckati slane inćune i češnjak, staviti u zdjelicu, dodati maslinovo ulje, pomiješati, staviti na zagrijanu tavu, kad češnjak zamiriši dodati đumbir, maknuti s vatre, dodati ljutu papričicu, kapare staviti na laganu vatru pa dodati maslac i limunov sok, na samom kraju dodati narezani losos
- skuhane tagliatelle dodati u tavu k umaku, posuti nasjeckanim celerom, promiješati i servirati
Ana je radila tjesteninu s pačjim jajima no nisu napisali količinu namirnica.
Prikazano na HTV: 22.02.2011.
Nema komentara:
Objavi komentar