subota, 26. veljače 2011.

Tagliatelle s dimljenim lososom

3 fileta slanih inćuna, nasjeckanih
2 cm đumbira, naribanog
2 režnja češnjaka, nasjeckanog
2 žlice kapara, ocijeđenih
1/2 ljute svježe papričice, nasjeckane
4 žlice maslinovog ulja
30 g maslaca
sok pola limuna
200 g dimljenog lososa narezanog na trake
2 unutarnja rebra linsnatog celera s lišćem
250 g tagliatella s jajima

- nasjeckati slane inćune i češnjak, staviti u zdjelicu, dodati maslinovo ulje, pomiješati, staviti na zagrijanu tavu, kad češnjak zamiriši dodati đumbir, maknuti s vatre, dodati ljutu papričicu, kapare staviti na laganu vatru pa dodati maslac i limunov sok, na samom kraju dodati narezani losos
- skuhane tagliatelle dodati u tavu k umaku, posuti nasjeckanim celerom, promiješati i servirati

Ana je radila  tjesteninu s pačjim jajima no nisu napisali količinu namirnica.

Prikazano na HTV: 22.02.2011.

Nema komentara:

Objavi komentar